Showroom


Onze showroom vinden wij persoonlijk een hele beleving. Gezellig met een goede kop koffie mijmeren over hoe mooi uw huis wordt met een interieur van Meijs Wonen. 

Laat u inspireren door de diverse collecties, wandel rond in ons Woonatelier om alle stijlen en mogelijkheden te zien, luister naar de beste audio-oplossingen in onze Bang & Olufsen shop of ga eens zitten met één van onze interieuradviseurs.

Meijs Wonen Woonwinkel Tilburg
De locatie

Ontdek alle
mooie verhalen

Onze showroom vindt u aan de Ringbaan Zuid 251 in Tilburg. 3000 m2 woonbeleving waar u uw ogen uitkijkt. Voel u thuis tussen het werk van top designers als Piet Boon, Marcel Wolterink, Moooi en Vitra.

Ieder stuk heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat we u graag persoonlijk vertellen. Een verhaal dat misschien wel perfect in uw interieur past.Eigen Meijs Team

Uitermate bevlogen, perfectionistisch en altijd op zoek naar een stijl die bij u en uw woning past. Wij staan klaar voor een inspirerend gesprek, of gewoon een gezellige kop koffie, met biscotti uiteraard. We heten u van harte welkom.

Bart

Bart Eigenaar

Lydia

Lydia Bedrijfsleider

Marjon

Marjon Interieuradviseur

Leonie

Leonie Interieuradviseur

Bas

Bas Bezorger

Chrissy

Chrissy Interieurarchitect

Kevin

Kevin Interieuradviseur

Jeanine

Jeanine Administratief medewerker

Denise

Denise Interieuradviseur

Cas

Cas Bezorger

Natasja

Natasja Backoffice & Service

Judith

Judith Gastvrouw

Bram Sevens

Bram Sevens Logistiek & Service

Karien Heffels

Karien Heffels Interieuradviseur

Gijs Havermans

Gijs Havermans Creatief Directeur

Bernice Wolfs

Bernice Wolfs Interieurarchitect

Woonatelier

Echte sfeermakers vind u in ons woonatelier

Het interieur dat we op maat voor u ontwerpen, wordt in ons Woonatelier enthousiast gepresenteerd. Een inspiratievolle ruimte die gezien mag worden in onze showroom. Als een interieurplan gemaakt is en de tekeningen zijn klaar, worden in het Woonatelier alle materialen geselecteerd die uw interieur helemaal af maken.

Opgebouwd vanuit de keuze voor meubelstukken, stoffen, vloeren of tapijten. Maar we denken ook meteen mee in verfkeuze, verlichting en natuurlijk accessoires. Tot in de kleinste details wordt alles bij elkaar gebracht in een collage die een mooi totaalbeeld geeft van uw nieuwe interieur.


Historie

Meijs Wonen, sfeermakers sinds 1990

Ruim twintig jaar geleden zette André van der Meijs, de vader van Bart van der Meijs, zijn eerste stappen in de interieurbranche. In een florerend familiebedrijf werkten de mannen jaren samen. Inmiddels staat Bart aan het roer.

Voordat Bart ging werken als interieurspecialist had hij veel van de wereld gezien en kwam beslagen ten ijs, zo bleek. Zijn talenkennis en het netwerk dat hij binnen de internationale interieurbranche had opgedaan, bleken de goede toevoegingen op het juiste moment.

Samen met zijn zus Nicole kwam hij graag bij klanten thuis om na een persoonlijk gesprek tot een advies te komen, dat ze vervolgens in de winkel aan de klant presenteerden. Na een paar jaar besloot het duo, vader André uit te dagen om de klassieke insteek van het bedrijf over een andere boeg te gooien.

De nieuwe koers werd een succes. Niet alleen werd Van der Meijs dealer van hoogwaardige merken zoals Montis, MisuraEmme, Gelderland en Vitra, ook ontwikkelde Van der Meijs de capaciteit om volledige interieurs in te richten. Ze wisten een steeds grotere klantenkring van designliefhebbers met een eigen kijk op interieur aan zich te binden. Van der Meijs heet inmiddels Meijs Wonen, en hoewel de nieuwe identiteit het bedrijf weer een slag verder brengt, blijft de liefde voor kwaliteitsdesign onveranderd.


Mooie Meijsjes

Mooie Meijsjes zijn de beste sfeermakers

Om uw interieur nog meer sfeer te geven hebben we een brede selectie accessoires voor u in huis gehaald die het geheel helemaal afstylen. Deze zijn altijd in onze showroom te vinden. Laat u verrassen door de kaarsen van Baobab, de potten van Pol’s of de zijdebloemen van Silk-ka. Maar ook de mooiste hebbedingen van merken als Kartell, Gauxs, Fatboy, Claudi, Vitra, Louise Roe, Craftzz, Gutzz vindt u er. Mooie Meijsjes zijn de beste sfeermakers.Merkwaardig veel keuze

Hoe trots we ook zijn op de merken die we aanbieden, ons aanbod blijft altijd in ontwikkeling. Hieronder ziet u een zo volledig mogelijk overzicht van alle inspirerende merken die we aanbieden in onze showroom.

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.