Interieur advies

Interieuradvies op maat

Onze interieurontwerpers luisteren goed naar je woonwensen en zetten hun vak- en productkennis in om je ideeën in kaart te brengen. Alleen een gedeelte van de woning of een totale aanpak, een luxe villa of een klein appartement? Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies. Qua budget, woonwensen en styling. Wij denken graag met je mee, zodat jouw interieur helemaal bij je past. Advies en een 2D indelingsschets bieden we gratis en vrijblijvend.

Interieur advies

Ontmoet onze interieur­ontwerpers

Als je de interieurontwerpers van Meijs Wonen zou willen omschrijven, kom je woorden te kort. Ze zijn een tikkeltje ‘eigenmeijs’ maar tegelijk super empathisch, creatief, bevlogen en dol op hun vak. Ontmoet Denise, Gijs, Karien, Kevin, Leonie en Marjon.

Compleet interieur ontwerp

Ook uitgebreid advies, waarin we vanaf het eerste stadium van de bouw- of verbouwplannen je wensen vertalen naar een compleet interieurontwerp, behoort tot de mogelijkheden. We gaan met elkaar aan tafel om je te begeleiden in alle keuzes en mogelijkheden. Het ontwerp wordt getailleerd in kaart gebracht, totdat alles tot in finesse op elkaar is afgestemd.

Onze ontwerpstudio

Zullen we afspreken?

Je huis is een verlengstuk van je identiteit. Geef het daarom de aandacht en kwaliteit die het verdient. De mooiste versie van je eigen stijl vind je bij Meijs Wonen. Plan direct jouw afspraak in. We ontmoeten je graag in onze showroom!

Binnenkijken

Ontdek hoe we de wensen van onze klanten hebben omgezet in prachtige interieurs die hun persoonlijke stijl weerspiegelen. Blader door foto's van gezellige woonkamers tot functionele keukens en ontspannende slaapkamers. Ons portfolio groeit voortdurend met nieuwe projecten die we met trots hebben gerealiseerd. Ieder project heeft een eigen verhaal en laat zien hoe we aandacht besteden aan detail, kleur en materiaalkeuze om elke ruimte te transformeren tot iets bijzonders.