Label vandenberg

waar de liefde voor meubels en ambacht al drie generaties lang wordt doorgegeven

Label vandenberg

Het verhaal van LABEL Vandenberg begint met Gerard en Ton van den Berg, die opgroeiden in de meubelfabriek van hun vader, G.A. van den Berg Meubelen Hellevoetsluis. Deze vader was een meubelmaker, en zijn passie en vakmanschap werden overgedragen aan zijn zoons. Gerard en Ton leerden het meubelmakersambacht van hun vader en werden geïnspireerd om deze kennis en liefde voor het vak met de wereld te delen.

De erfenis van deze vakmanschap en toewijding gaat verder met de volgende generatie. Marieke, de dochter van Ton, en Jasper, de zoon van Gerard, zetten het werk voort en zijn nu de derde generatie meubelmakers binnen de familie.

Bij LABEL streven ze ernaar om tijdloze meubelstukken te creëren die een duidelijke esthetiek combineren met het gebruik van unieke, natuurlijke materialen. Al sinds 1991 werken ze met passie aan het maken van meubelen die met je meeleven, en daarbij blijven ze trouw aan hun ambachtelijke roots.

Elk meubel wordt met de hand gemaakt in hun eigen fabriek in Raamsdonksveer, Noord-Brabant. In onze showroom kun je kennismaken met de iconische stukken, waaronder de Hidde fauteuil, de Gustav-familie, de Gigi Fauteuil en een uitgebreide selectie van andere zitmeubelen.

Wat LABEL echt onderscheidt, is hun gebruik van natuurlijk open leer, hun ambacht en hun kenmerkende 'losse manier van stofferen'. Deze unieke aanpak is wat Montis doet opvallen tussen andere meubelmerken.