Kendix

Voortrekkers in designinnovatie

Kendix

Met diepgewortelde banden in de wereldberoemde designtraditie van Nederland, omarmt Kendix esthetiek en origineel denken als het kloppend hart van de bedrijfsfilosofie. De gordijnstoffen worden gecreëerd door visionaire geesten met een scherp oog voor detail, omdat ze geloven dat schoonheid en kwaliteit de kern vormen.

Inspirerende interieurs met design innovatie

Als voortrekkers in designinnovatie produceert Kendix hedendaags hoogwaardig textiel. De passie ligt bij het creëren van gordijnstoffen die inspireren en jouw interieur omtoveren tot een oase van stijl en elegantie. Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers of gewaagde, avant-garde ontwerpen, bij Kendix vind je een uitgebreide collectie die je verbeelding prikkelt en je creatieve visie tot leven brengt. De Kendix stoffen stellen je in staat om je ruimtes te personaliseren, sfeer toe te voegen en een statement te maken dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

Een samenspel van luxe en verfijning

Op de zestigste verjaardag van Kendix in 2018 was het tijd voor een opmerkelijke stap: de collectie, genaamd "Inspiration for Modern Living," bleek te beperkt om het volledige spectrum van de ontwerpvisie en inspiratie te omvatten. Hierdoor introduceerden ze de aanvullende collectielijn "Kendix Allure" voor mensen die een passie hebben voor ingetogen luxe. Het ontwerp-dna van Kendix blijft onveranderd. Beide collectielijnen delen het gebruik van eersteklas materialen en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet. Een mooie aanvulling op de collectie en nu al erg geliefd bij Meijs Wonen.