Interstil

Made in Germany

Interstil

Uitzonderlijk design en geavanceerde technologie delen een gemeenschappelijke basis: ze ontstaan niet toevallig, maar worden gevoed door de diepe overtuiging dat perfectie alleen wordt bereikt zonder compromissen. Bij Interstil hebben ze die overtuiging tot handelsmerk gemaakt, want ze geloven dat niets zo duurzaam is als kwaliteit.

Interstil is meer dan zomaar een bedrijf; het is een middelgroot familiebedrijf, gedreven door de visie van Manfred en Jens Diedrichsen. Het hoofdkwartier in Steinhagen, Oost-Westfalen, vormt het bruisende epicentrum waar ideeën tot leven worden gewekt en uitgroeien tot succesvolle innovaties – allemaal met het label "Made in Germany".

Het resultaat van deze toewijding is de creatie van gordijnroedes, binnenloopsystemen en technologie voor paneelgordijnen die de norm bepalen op de markt. Ze hebben het ophangen van gordijnen naar een geheel nieuw niveau getild. Ze combineren compromisloos design met zeer geraffineerde bevestigingssystemen, en bieden op maat gemaakte oplossingen voor ieder interieur. Het streven naar perfectie kent geen grenzen, en dat is wat Interstil uniek maakt, wereldwijd.

De producten van Interstil zijn niet slechts functioneel; ze zijn kunstwerken die ieder interieur verfraaien en verbeteren.