Berla Lighting

Nederlands vakmanschap

Berla Lighting

Sinds 1930 is Berla een gevestigde naam als een toonaangevend bedrijf op het gebied van verlichting. Met decennia aan ervaring en kennis in het lichtvak komt dit tot uiting in een unieke benadering. Hierbij staat niet de lamp zelf centraal, maar vooral het effect van verlichting op een ruimte.

Fabrikant
Een van de kenmerken die Berla onderscheidt, is hun eigen productiefaciliteit, waar hoogwaardige ledverlichting wordt vervaardigd en gemonteerd op prachtige armaturen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie├źn en materialen om consistente kleurtemperatuur en lichtsterkte te garanderen. Het resultaat is energie-effici├źnte verlichting van topkwaliteit, waarbij zelfs bij installatie van meerdere armaturen naast elkaar geen kleurverschil waarneembaar is voor het menselijk oog.

Toewijding
Berla's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid komt ook tot uiting in hun aandacht voor kleurechtheid, met een focus op hoge CRI-waarden om onderwerpen optimaal te verlichten. Dit streven naar uitmuntendheid heeft hen een gevarieerde klantenkring opgeleverd, van particuliere woningen tot grote overheidsprojecten.

Eigen collectie
Naast de eigen productiefaciliteit voor het produceren van led op maat, voert Berla een uitgebreide collectie van armaturen. Het strakke design voert hierbij de boventoon en kenmerkt zich door een tijdloos uiterlijk in combinatie met hoog kwalitatieve LED verlichting. Bij Berla speelt het design, de functionaliteit en de duurzaamheid een grote rol bij het assortiment.