Pastoe

Origineel dutch design

Pastoe

Pastoe bestaat al 110 jaar

110 jaar bewogen jaren met heel veel verhalen. In de loop van de jaren heeft Pastoe een geheel eigen lijn weten te ontwikkelen dankzij jarenlange investeringen in nieuwe productlijnen en nieuw interieurconcepten. Altijd eigenwijs. Zeker in de jaren vijftig van de vorige eeuw, toen Pastoe een van de pioniers was van een nieuwe klare lijn in interieurontwerp. Pastoe is een bekend merk in Nederland. Grootouders, ouders en nu de kleinkinderen kiezen bewust voor Pastoe.

Zorgvuldig gemaakt

Er bestaat fast- en slow furniture. Pastoe maakt slow furniture. Geduldig samengesteld, zorgvuldig gemaakt, goed verzorgd. Meubels die mooi oud worden; design statements, uitgedrukt in eenvoudige kleurpatronen. Voor het opbergen van de kleine en grote dingen die voor jou belangrijk zijn. Handgemaakt in de Pastoefabriek te Houten.

Oneindige mogelijkheden

De collectie is breed opgebouwd. Met modulaire series, zodat je een kast helemaal zelf kan samenstellen met een uitgebreide lijn van elementen, functies en kleuren. En met series waar wij de kast hebben ontworpen en jij alle kleuren mag bepalen. De kasten zijn aanpasbaar en te repareren, voor een langdurig gebruik gemaakt.

Origineel dutch design

Pastoe herken je overal. Eenvoudige vormen, karateristieke kleuren en mooie details. Onze vorm en taal gaat terug naar de oorsprong van het Nederlands design. Al meer dan 110 jaar.