Luceplan

Italiaans vakmanschap

Luceplan

Sinds hun start in 1978 heeft Luceplan een sterke reputatie opgebouwd, dit allemaal dankzij hun focus op het ontwerp, technologie en innovatie. Als een bekend merk in designverlichting heeft Luceplan talloze prijzen gewonnen, zowel nationaal als internationaal. Hun vermogen om vernieuwend te zijn zonder in formaliteit te vervallen, blijkt uit hun assortiment van technologisch geavanceerde verlichtingsarmaturen die flexibel in gebruik zijn.

Kenmerkend assortiment

Luceplan heeft een uitgebreid én veelzijdig assortiment aan hoogwaardige lampen, van wand- en staande lampen tot plafondlampen. Deze armaturen zijn perfect in balans tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om praktische verlichting voor thuis of decoratieve lampen voor grotere projecten - Luceplan heeft producten die zowel qua prestaties als uiterlijk voldoen.

Sustainability Policy

Luceplan zet zich volledig in voor het verbeteren van het milieu door middel van technologisch en ontwerponderzoek op het gebied van verlichting. Het merk hecht veel waarde aan duurzame groei, ethisch-milieubewustzijn en de bescherming van menselijke hulpbronnen. Luceplan houdt vast aan integriteit en voldoet aan strenge ethische, professionele en wettelijke normen, waarbij milieu-, economische en sociale overwegingen worden meegenomen in al hun besluitvormingsprocessen.

Verlichting in samenwerking

Luceplan werkt actief samen met partners, topontwerpers én architecten op het internationale toneel om vernieuwende projecten te ontwikkelen en gebruik te maken van geavanceerde technologische oplossingen. Met voortdurend onderzoek naar alle aspecten van licht, blijft Luceplan vooroplopen in innovatie op het gebied van verlichtingsontwerp.