KFF

Ontwerp staat centraal

KFF

KFF, opgericht in 1984 door de eigenzinnige Karl Friedrich Förster, staat synoniem voor Duitse verfijning in de productie van zitmeubelen. Specialiserend in stoelen, fauteuils en barkrukken, heeft KFF door de jaren heen een onmiskenbare stempel gedrukt op de meubelindustrie.

Ondanks zijn respectabele leeftijd (70+), blijft Karl Friedrich Förster voor de volle 100% eigenaar van het bedrijf dat hij ooit in zijn eentje startte. Wat KFF onderscheidt, gaat verder dan enkel het tijdloze ontwerp, de onberispelijke kwaliteit en het ongeëvenaarde comfort; het omvat ook een diepe toewijding aan Duits vakmanschap.

Bij KFF staat het ontwerp centraal. Het begint met zorgvuldige overwegingen over vorm en functie, gevolgd door de keuze voor hoogwaardige materialen. De klant krijgt vervolgens de mogelijkheid om het meubelstuk naar wens aan te passen. Met 8 verschillende ledercollecties, 6 stoffencollecties en de recent toegevoegde ROHI wollen stoffencollectie, heeft de klant een schat aan mogelijkheden om het meubelstuk te personaliseren. Zelfs de frames kunnen worden aangepast aan de hand van een palet van twintig kleuren.

Ben je op zoek naar een barkruk met het zitcomfort van een goede eetkamerstoel? Neem dan eens een kijkje naar de modellen Arva en Arva Light van KFF. Met hun hoge leuning en zacht zitvlak zijn deze modellen favorieten in de collectie van Meijs Wonen!

Bij KFF gaat het niet alleen om meubels; het gaat om het creëren van een zitervaring die luxe, stijl en comfort in één adem combineert.