Qlocktwo

Tijd met een twist

Qlocktwo

Tijd met een twist

Qlocktwo is geen gewoon klokkenmerk. Het is een waar meesterwerk van innovatie en design dat al snel de harten van mensen over de hele wereld heeft veroverd. Qlocktwo brengt de kunst van tijdweergave naar een geheel nieuw niveau.

Met Qlocktwo-klokken ervaar je tijd op een andere manier. In plaats van conventionele wijzers of digitale cijfers, gebruikt Qlocktwo woorden om de tijd weer te geven. Elke vijf minuten verandert de klok de zinnen, waardoor je een continue stroom van verse en inspirerende teksten krijgt. Het is zowel een tijdwaarneming als een stukje kunst aan je muur.

De klokken van Qlocktwo worden met de hand vervaardigd in Duitsland en zijn een symbool van vakmanschap en precisie. Elk detail is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met hoogwaardige materialen. Deze klokken passen perfect in elk interieur, of het nu modern of klassiek is.

Bij Qlocktwo draait alles om het brengen van vernieuwing en stijl in je dagelijks leven. De klokken zijn beschikbaar in verschillende stijlen en talen, waardoor je altijd de perfecte aanvulling vindt voor jouw huis of kantoor.