Metaform

Tijdloos vakmanschap

Metaform

Ervaar het tijdloze vakmanschap van Metaform, de Nederlandse meubelfabrikant die sinds 1964 eigentijdse bijzet-, salon- en eetkamertafels creëert. Metaform staat bekend om zijn op maat gemaakte tafels die in elke gewenste grootte verkrijgbaar zijn, mits technisch uitvoerbaar.

In de eigen fabriek last en bewerkt Metaform de frames, die, afhankelijk van het model, beschikbaar zijn in gelakt en roestvrij staal. Voor gelakte frames bieden ze een scala aan kleuropties, naast standaard lakkleuren gebaseerd op keramiekkleuren. De tafelbladen worden vervaardigd uit diverse hoogwaardige materialen, waaronder glas, massief hout, natuursteen, kunststof (HPL) en keramiek.

Bijzonder aan Metaform zijn de keramische tafelbladen en tafels die ze zelf ontwikkelen en produceren. Met een breed scala aan opties en mogelijkheden biedt Metaform de flexibiliteit om aan specifieke interieurwensen te voldoen. Of het nu gaat om tafels volgens eigen ontwerp of andere op maat gemaakte metalen interieurtoepassingen, Metaform staat klaar om unieke en hoogwaardige meubelstukken te creëren die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.