Guaxs

sculpturale glasobjecten

Guaxs

Identiteit

GUAXS creëert sculpturale objecten die de sfeer van een ruimte transformeren en mensen beïnvloeden. Geïnspireerd door natuur en culturele artefacten, zijn hun objecten handgemaakt van authentieke en duurzame materialen. Elk stuk toont de sporen van handwerk, wat een boeiend spel tussen vorm en textuur creëert. De glasobjecten combineren verfijnde kleuren met natuurlijke vormen, wat ze bijzonder en magisch maakt.

Design

Het design van GUAXS-producten weerspiegelt een filosofie die intuïtie en bewustzijn samenbrengt. Geïnspireerd door cultuur en natuur, streven ze naar organische objecten met unieke oppervlakken die integraal deel uitmaken van het ontwerp. Het creatieve proces begint met een idee en evolueert via handmatige bewerking door ambachtslieden tot een unieke vorm.

Proces en Ambacht

Bij GUAXS begint de kwaliteit bij het selecteren van materialen en ambachtslieden. Hun glasobjecten worden mondgeblazen en handmatig afgewerkt, voornamelijk in kleine, exclusieve manufacturen. Dit ambachtelijke proces zorgt voor unieke, hoogwaardige stukken. Van het maken van een speciale metalen mal tot het blazen en afwerken van het glas, elke stap draagt bij aan het unieke karakter van elk object.