Brand Van Egmond

luxe lichtsculpturen

Brand Van Egmond

Brand van Egmond is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn adembenemende lichtsculpturen. Sinds de oprichting in 1989 door William Brand en Annet van Egmond heeft het merk internationale erkenning gekregen voor zijn unieke ontwerpen en vakmanschap.

Het verhaal van Brand van Egmond begon in het hart van Nederland waar William en Annet besloten om hun passie voor kunst en design te combineren met hun fascinatie voor verlichting. Gedreven door hun creatieve visie zijn ze begonnen met het ontwerpen en produceren van handgemaakte lichtsculpturen, wat zowel functionele verlichting als kunstwerken zijn.

Artistieke statements

Brand van Egmond staat bekend om zijn luxe en opvallende lichtsculpturen die een unieke sfeer creƫren in elke ruimte. Elk stuk is met de hand gemaakt door vakmensen in het atelier in Nederland, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en kristal. Deze lichtobjecten zijn meer dan alleen maar lampen - het zijn artistieke statements die de ruimte transformeren.

Unieke ontwerpfilosofie

Brand van Egmond combineert ambachtelijk vakmanschap, innovatief design en emotionele expressie. Elk stuk wordt zorgvuldig ontworpen om een verhaal te vertellen en emoties op te roepen, waardoor het een betekenisvolle toevoeging wordt aan elke ruimte. Of het nu gaat om een imposante kroonluchter in een luxe hotellobby of een verfijnde wandlamp in een modern interieur - de lichtsculpturen van Brand van Egmond zijn altijd een blikvanger!

Als je op zoek bent naar luxe lichtsculpturen die je interieur naar een hoger niveau tillen, dan is Brand van Egmond de perfecte keuze!