Showroom

Onze winkel is eigenlijk één grote showroom waarin design, interieuradvies en ontwerp samenkomen. Meijs Wonen is jouw inspiratiebron, een plek die steeds opnieuw wordt ingericht om je alle mogelijkheden te tonen. We bieden een breed scala aan uiteenlopende designstijlen dankzij ons ruime aanbod van de allermooiste collecties meubels, verlichting, vloerkleden, raambekleding, accessoires en kunst.

Showroom

Interieur advies

Weet je niet waar je moet beginnen? Help is on its way! Onze interieurontwerpers zijn erin gespecialiseerd om samen met jou de mooiste versie van je huis te creëren. Ze luisteren goed naar je woonwensen en zetten hun vak- en productkennis in om je ideeën in kaart te brengen, wat leidt tot een passend interieuradvies.

Lees meer

Interieur ontwerp

Meijs Wonen onderscheidt zich door de eigen Ontwerpstudio: het domein van onze creatief tekenaars. Zij hebben de skills om een woning optimaal uit de verf te laten komen. Vanaf het vroegste stadium; de eerste bouw- of verbouwplannen tot en met het moment dat alles tot in finesse op elkaar is afgestemd.

Onze ontwerpstudio

Urban chic

Een combinatie van hedendaags design met tijdloze stijliconen. Strakke lijnen en kleurnuances in grijs, zwart en wit. Ruwe texturen en industriële materialen - zoals beton en staal – geven een stoere vibe. Veelvuldig gebruik van glas zorgt voor licht, ruimte en een naadloze overgang van binnen naar buiten.

Gelderland_2020_10010_Prime_sofa_2

Dazzling elegance

Deze luxe stijl vraagt om warme, donkere kleuren en veel aandacht voor een verfijnd lichtplan. Weelderige stoffen, zoals velours, vormen de aaibare tegenhanger voor marmeren elementen. Een vleugje glamour, door toevoeging van bijvoorbeeld behang of raambekleding met een glansje en messing details, zorgt voor extra sfeer.

210909044951_n_mob

Electric harmony

Deze trendy woonstijl omarmt een diversiteit aan materialen, kleuren, prints en texturen. Elementen uit verschillende interieurstijlen worden gecombineerd tot een levendig interieur. Er ontstaat een speels en spannend geheel, waarin balans wordt gebracht door alle contrasten zorgvuldig op elkaar af te stemmen.

Marqueterie_Detour_72702_Roomshot_Web_LR-fullscreen

Natural calm

Rust en verfijning kenmerkt deze fusie van Scandinavisch en Japans minimalisme. Houten en lederen meubels in ronde, organische vormen stralen zachtheid uit. Warmte ontstaat door bijzondere stoffen; denk aan bouclé tapijten met een hoge pool maar ook linnen, katoen en wol. Liefst in aardse kleuren die het pure karakter van dit interieur onderstrepen.

Essentials-_-Costura_Gabarit_57564_Roomshot_Web_LR-fullscreen

Onze merken

Bekijk meer