Ontwerp studio

De ontwerpstudio is het domein van onze creatief tekenaars. Zij hebben de skills om een woning optimaal uit de verf te laten komen. Vanaf het eerste stadium van de bouw- of verbouwplannen vertalen zij je woonwensen naar een gedetailleerde tekening. 

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we enkele mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Ontwerp studio
 • Interieurontwerp

  Interieurontwerp

  € 1.250,-

  We starten met een Intakegesprek waarin we al je wensen en ideeën met zorg inventariseren. Daarna maken we een plan dat jullie ritme en lifestyle op de voet volgt. In ons ontwerp komen kleuren, materialen en meubels samen tot een harmonieus en betoverend geheel. We nodigen je uit om het uitvoerig aan je te presenteren en zijn pas tevreden als jullie ogen beginnen te sprankelen.

  Bij besteding vanaf € 10.000,- worden de kosten van dit pakket in mindering gebracht.

 • Lichtplan

  Lichtplan

  Vanaf € 500,-

  Van romantisch tafelen tot ook kleine lettertjes duidelijk kunnen lezen; bijna niets is zo belangrijk voor de sfeer en functionaliteit in jullie huis dan het licht. Een uitvoerig lichtplan zorgt ervoor dat iedere ruimte volledig tot zijn recht komt.

  Deze prijs is gebaseerd op een combinatie met een interieurontwerp.

 • Keukenontwerp

  Keukenontwerp

  Vanaf € 750,-

  De keuken is het hart van je huis. Bij Meijs Wonen werken vakmensen die met gedegen maatwerk de vormen van jouw keuken volgen. Zo wordt de ruimte optimaal benut en ontstaat er een smaakvolle en tegelijk praktische omgeving waarin je je gastronomische talenten kunt uitleven.

  Deze prijs is gebaseerd op een combinatie met een interieurontwerp.

 • Ontwerp maatwerk meubilair

  Ontwerp maatwerk meubilair

  € 125,- per uur
  Maatwerk meubels zorgen niet alleen voor extra opbergmogelijkheden, ze kunnen ook verbinding of juist een scheiding aanbrengen tussen de verschillende ruimtes. Gedetailleerd vakwerk dat vraagt om de ambachtelijke skills van onze ontwerpstudio.
 • 3D visualisaties

  3D visualisaties

  € 375,- per ruimte

  Onze 3D-tekeningen bieden een levendige voorstelling van hoe je toekomstige interieur eruit zal zien. Het is als een uitnodigende sneak preview die je bijna verleidt om er al in rond te wandelen. Deze visualisaties geven je tevens de kans om de gemaakte keuzes in materiaal, kleur en indeling te ervaren en, indien gewenst, aan te passen. Zo kun je met vertrouwen en precisie beslissen hoe je droominterieur werkelijkheid wordt.

  Deze prijs is gebaseerd op een combinatie met een interieurontwerp.

 • Extra advies

  Extra advies

  € 125,- per uur
  Het is ons dagelijks werk om jouw woondromen uit te laten komen.. Dankzij onze scholing, jarenlange ervaring, vak- en productkennis en een grote dosis empathie is ieder advies wat we geven gedegen en op maat.

Zullen we afspreken?

Je huis is een verlengstuk van je identiteit. Geef het daarom de aandacht en kwaliteit die het verdient. De mooiste versie van je eigen stijl vind je bij Meijs Wonen. Plan direct jouw afspraak in. We ontmoeten je graag in onze showroom!

Binnenkijken

Ontdek hoe we de wensen van onze klanten hebben omgezet in prachtige interieurs die hun persoonlijke stijl weerspiegelen. Blader door foto's van gezellige woonkamers tot functionele keukens en ontspannende slaapkamers. Ons portfolio groeit voortdurend met nieuwe projecten die we met trots hebben gerealiseerd. Ieder project heeft een eigen verhaal en laat zien hoe we aandacht besteden aan detail, kleur en materiaalkeuze om elke ruimte te transformeren tot iets bijzonders.