Wonderwall Studios

Passie voor recyclen

Wonderwall Studios

Wonderwall Studios is ontstaan uit een passie voor het creëren van vreugdevolle wandbekleding van gerecyclede houtsoorten, die oppervlakken verrijkt en je interieur verbetert. Ze streven naar de hoogste kwaliteit om wandbekleding te produceren die een leven lang meegaat.

Met een missie om verlaten hout een tweede leven te geven, speurt Wonderwall Studios het land af op zoek naar hout dat kan worden hergebruikt en upcycled. Vaak wordt een verweerde balk omgetoverd tot een opvallende collectie unieke wandtegels. Het is een soort reïncarnatie van hout.

De liefde voor hout en ambachtslieden drijft hen voort. Ze houden ervan om hout te redden en nieuw leven in te blazen in iets ouds, versletens en doorleefd. Ze houden van ontdekkingen en reizen, van design en plezier maken met gelijkgestemde zielen. Dat is waarom ze doen wat ze doen, op de manier waarop ze het doen.

Wonderwall Studios is niet gesticht, het gebeurde gewoon. Tijdens hun reizen door Zuidoost-Azië kwamen ze vele verlaten huizen tegen. 'Wat een verspilling van prachtige hulpbronnen!' dachten ze. 'We zouden iets moeten doen!' zeiden ze. Dus deden ze dat. Ze ontmoetten een geweldig team van houtbewerkers op Java en begonnen met hen samen te werken aan het bouwen van een collectie. Dat was terug in 2010.

Veel is veranderd sinds die beginjaren. Hun collectie is uitgebreid en van topklasse geworden. Naarmate ze groeiden, groeide ook het hoofdkwartier. Ze verhuisden van een bureau op zolder naar een serieus grote magazijn- en kantoorruimte. Hier werkt hun team van toegewijde superhelden aan nieuwe ontwerpen, creëert collecties en bedenkt hun volgende zet. Dit is hun zenuwcentrum, oorlogsruimte en opslagfaciliteit. Van hieruit houden ze nauw contact met hun workshops en partners in andere delen van de wereld. En er zijn heel wat mensen om contact mee te houden...