Perletta

Handgeweven vloerkleden

Perletta

Perletta is een toonaangevend Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van handgemaakte vloerkleden. De Perletta-collectie biedt een rijke variëteit aan texturen en kleuren, met elk vloerkleed op maat gemaakt om perfect bij jouw interieur te passen.

Wol

Dit prachtige natuurproduct is de basis van de vloerkleden. Wol heeft vele voordelen: het heeft een lange levensduur, is vormvast, zelfreinigend, duurzaam en geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan het vloerkleed. De wol die Perletta gebruikt is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. De schapen staan hier bekend om hun extreem fijne wol structuur. Daarnaast is deze wol wit van kleur. Hierdoor hecht de verf beter en kunnen wij de vloerkleden in een veelvoud aan kleuren leveren!

Handgeweven vloerkleden

De handgeweven vloerkleden belichamen vakmanschap, ambacht en het gebruik van natuurlijke materialen. Door te spelen met de dikte van het garen, de afstand en de kleur van de kettingdraden, creëren we een overvloed aan structuurmogelijkheden. Deze sportieve vloerkleden zijn verkrijgbaar in 36 moderne kleuren en vormen zo een echte eyecatcher voor elk interieur.

Getufte vloerkleden

Wil je een vleugje luxe aan je interieur toevoegen? Dan zijn de getufte vloerkleden precies wat je zoekt. Deze vloerkleden stralen kwaliteit uit dankzij de toevoeging van Eucalyptus aan het Nieuw-Zeelandse wol. Ze kunnen worden vervaardigd in elke gewenste afmeting en vorm, waardoor ze perfect in jouw ruimte passen.