Strackk

Revolutionaire wandplanken voor stijl en functionaliteit

Strackk

Bij Strackk leveren ze wandplanken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in elke ruimte. De wandplanken onderscheiden zich door hun slanke design en strakke vormgeving, en bieden een unieke combinatie van schoonheid en duurzaamheid.

Ongeëvenaard draagvermogen

Een van de meest opvallende kenmerken van Strackk wandplanken is hun indrukwekkende draagvermogen. Met een gewichtslimiet tot wel 250 kg/m, zijn de planken niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. Dit betekent dat je met vertrouwen zware voorwerpen kunt plaatsen zonder je zorgen te maken over doorbuiging of stabiliteit.

Een Illusie van zwevende elegantie

De geheimen achter de lichtheid en elegantie van Strackk wandplanken liggen in hun onzichtbare ophangsysteem. De planken lijken te zweven aan de muur, wat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook extra vloerruimte vrijmaakt voor een opgeruimder en ruimer gevoel in elke kamer.

Duurzaamheid en maatwerk

Bij Strackk geloven ze in duurzaamheid. Daarom worden de wandplanken vervaardigd uit 75% gerecycled aluminium, waardoor ze bijdragen aan een groenere toekomst. Maar dat is nog niet alles. Elk van de planken kan volledig op maat worden gemaakt. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende dieptes, en elke lengte tot op de centimeter nauwkeurig, variërend van 20 tot 800 cm. Zo kun je ervoor zorgen dat de plank perfect bij jouw ruimte past.

Verlichting die inspireert

Voor diegenen die op zoek zijn naar zowel sfeer als functionaliteit, bieden ze wandplanken met geïntegreerde LED-verlichting. Deze verlichting is dimbaar in sterkte en aanpasbaar van wit naar geel licht, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. De plank met verlichting aan de onderzijde is bijzonder geschikt als keukenverlichting, omdat deze zowel een warme ambiance als helder werklicht boven het aanrecht biedt.

Duurzaam. Stijlvol. Strackk.