Romo

Wereldwijd bekend om zijn gevarieerde bibliotheek van klassieke en eigentijdse ontwerpen

Romo

Opgericht in 1902 door Robert Mould, is Romo, als het leidende merk van The Romo Group, wereldwijd bekend om zijn gevarieerde bibliotheek van klassieke en eigentijdse ontwerpen, evenals veelzijdige effen stoffen, die een diverse stijl en tijdloze elegantie bieden, verrijkt met een verfijnd kleurenpalet.

De Romo-brand is geworteld in generaties van ervaring en onderscheidend Brits design. Sinds de oprichting van zijn eigen in-house designstudio in de jaren 1980, is Romo blijven groeien en is het nu marktleider in ontwerpstof en wandbekleding. Onder leiding van Design Director Emily Mould is de Romo-studio een continue bron van activiteit en creativiteit. Het is een ware schatkamer van schetsen, schilderijen, stoffen en kleurenkaarten, waarbij de studio-wanden een constante bron van inspiratie vormen. Bij elke lancering onderzoeken de ontwerpers nieuwe ideeën, waarbij inspiratie wordt geput uit een scala aan invloeden, van reizen en mode tot natuur en buitenleven.

De experts in stoffen en wandbekleding

De reputatie van Romo voor het aanbieden van uitstekende ontwerpen en producten wordt hooggehouden door het in-house team van getalenteerde en ervaren ontwerpers. Met de klant voorop bij elke lancering, wordt er veel overweging en zorg besteed aan de ontwerpen en kleurenpaletten, zodat collecties kunnen worden gebruikt om een samenhangend schema te creëren voor alle soorten huizen. Elke ontwerper speelt een sleutelrol in het creatieve proces, waarbij deskundige wevers innovatieve geweven kwaliteiten ontwerpen en getalenteerde kunstenaars originele prints en wandbekledingen creëren. Alle originele kunstwerken worden minutieus met de hand geschilderd en delicaat gekleurd in de designstudio, voordat ze naar deskundige wevers en drukkers worden gestuurd om de afgewerkte stukken stof en wandbekleding te creëren die we graag zien.