Hay

Goed design voor iedereen

Hay

HAY gelooft in het recht op goed design voor iedereen. Daarom hebben de medeoprichters en creatief directeuren Mette en Rolf Hay zich vanaf het allereerste begin toegelegd op samenwerken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om hoogwaardige producten te creëren die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Dit fundamentele principe blijft ze tot op de dag van vandaag motiveren.

Geïnspireerd door het leven van nu

Ze laten zich inspireren door de realiteiten van het moderne leven, waarin de traditionele scheiding tussen persoonlijke en professionele ruimte steeds vager wordt. Daarom kunnen de meubels, verlichting en accessoires worden gebruikt in verschillende omgevingen en voldoen ze aan diverse behoeften. Of het nu gaat om een tandenborstel, een prullenbak of een bank, HAY-producten bieden altijd een frisse kijk op alledaagse voorwerpen die deel uitmaken van ons dagelijks leven.

Bekende stoelen collectie: AAC

Een van onze meest geprezen collecties is de About A Chair (AAC) -stoelenreeks. Deze stoelen, ontworpen door Hee Welling, bieden comfort, stijl en veelzijdigheid. De AAC-stoelen passen perfect in zowel professionele als persoonlijke ruimtes en zijn een voorbeeld van het streven naar betaalbaar en functioneel design.

Duurzaam en toegankelijk

Bij HAY hechten ze waarde aan duurzaamheid en toegankelijkheid. Het doel is om kwalitatieve ontwerpen te bieden die iedereen kan waarderen en gebruiken, zonder afbreuk te doen aan stijl of functionaliteit.

Betaalbaar. Stijlvol. HAY.