MD

Exclusief keramiek en mond geblazen glaswerk

MD

MD biedt een uitgebreid assortiment exclusieve keramiek, mondgeblazen en handgeslepen glaswerk, handgegoten (lotus)kaarsen en diverse accessoires, perfect geschikt voor het verfraaien van elk interieur. Met de nadruk op vakmanschap en kwaliteit, worden de meeste producten met de hand vervaardigd en geproduceerd in zowel Europa als Azië.

Of je nu een moderne, minimalistische uitstraling wilt creëren of juist een warme, rustieke sfeer wilt neerzetten, de diverse accessoires van MD bieden een scala aan mogelijkheden om je interieur te stylen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van prachtig handgeslepen glaswerk als eyecatcher op een salontafel of bijzettafel, of het toevoegen van handgegoten kaarsen in verschillende formaten en kleuren voor een gezellige ambiance.

Daarnaast kunnen de exclusieve keramische items van MD dienen als elegante accenten in de keuken, eetkamer of op een dressoir. Combineer verschillende texturen en kleuren om een unieke en persoonlijke touch aan je interieur toe te voegen