Pilat&Pilat

Meesterwerken van hout

Pilat&Pilat

Pilat&Pilat, een meubelbedrijf dat ware meesterwerken van hout vervaardigt. Hun toewijding aan duurzaamheid en hoogwaardige afwerking staat centraal in hun tijdloze ontwerpen, die getuigen van absoluut vakmanschap.

Deze Friese experts beheren hun eigen fabriek en bieden zelfs maatwerkopties aan. Wat Pilat&Pilat werkelijk uniek maakt, zijn hun eigenzinnige verlijmingstechnieken, wat resulteert in meubels van ongeƫvenaarde kwaliteit.

Met een Pilat&Pilat meubel haal je dus niet zomaar een stuk meubilair in huis; je keert terug naar de essentie van ambacht en kwaliteit.

Het Verhaal van vakmanschap in hout

Pilat&Pilat staat bekend om hun vaardigheid in het omvormen van bomen tot echte houten meesterwerken. Ze verwerken eiken, lichte iepen en walnoothout met uiterste zorg en respect tot duurzame designmeubels.

Wat de massief houten meubels van Pilat&Pilat zo krachtig maakt, is hun eenvoud. Met krachtige lijnen, evenwichtige ontwerpen en zichtbare houtverbindingen, gecombineerd met een onberispelijke afwerking, creƫren ze meubels die als erfstukken voor de toekomst dienen.

De uitgebreide collectie van Pilat&Pilat omvat tafels, stoelen, banken, kasten, dressoirs en bureaus. Elk meubel ademt charisma en vakmanschap, en met een Pilat&Pilat meubel haal je werkelijk een duurzaam meesterwerk in huis.