Moooi

moooi zet de wereld van design op zijn kop

Moooi

Moooi, een spraakmakend meubelmerk dat sinds zijn oprichting in 2001 de wereld van design op zijn kop heeft gezet. Moooi streeft naar niets minder dan buitengewone schoonheid in al zijn creaties. Het merk is een speelplaats voor innovatie, waar grensverleggende ontwerpen samenkomen met functionaliteit.

Het portfolio van Moooi omvat een eclectische mix van meubels en verlichting, elk doordrenkt met een uniek karakter. Ontwerpers als Marcel Wanders, de medeoprichter van Moooi, en andere gerenommeerde namen hebben bijgedragen aan het creƫren van iconische stukken die wereldwijd bewonderd worden.

Of je nu op zoek bent naar een opvallende fauteuil, een verrassende tafel, of een verlichtingsstuk dat de ruimte tot leven brengt, Moooi heeft het allemaal. Met oog voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige materialen, weet Moooi keer op keer tijdloze stukken te produceren die de tand des tijds doorstaan.

Moooi is niet alleen een meubelmerk; het is een artistieke beweging die de norm uitdaagt en een ode brengt aan de verbeelding. Ontdek de wereld van Moooi en geef je interieur een vleugje avant-gardistische pracht.