MDF Italia

Tijdloze interieurontwerpen

MDF Italia

MDF Italia is een toonaangevend designbedrijf gevestigd in Milaan. Opgericht door Bruno Fattorini in 1992 en nu geleid door de Cassina-familie, creëren ze designeritems en meubels die worden gekenmerkt door designuitdaging en essentiële vorm.

De roeping van MDF Italia is altijd geweest om objecten te creëren die niet alleen iconen worden, maar ook het canon van hedendaags design definiëren. Geïnspireerd door eenvoud en met synthese als ontwerpmethodologie, zijn de producten van MDF Italia gekenmerkt door lichtheid van vorm en compositorische balans, innovatief op het gebied van technologie en materialen.

De producten van MDF Italia passen in de meest uiteenlopende contexten, dankzij een universeel en tijdloos ontwerp. Essentieel, functioneel en flexibel, ze hebben geen ambities om de esthetiek van de omgeving te dicteren door hun aanwezigheid, maar respecteren eerder de geest van elke ruimte waarin ze zich bevinden.

Naast hun tijdloze interieurontwerpen heeft MDF Italia hun assortiment uitgebreid met een prachtige buitenmeubellijn. Deze omvat hoogwaardige loungebanken voor in de tuin en tafels die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. MDF Italia blijft synoniem staan voor tijdloos design met wereldwijde invloed, en hun meubels weerspiegelen de geest van moderne elegantie.