Therdex

Toonaangevend merk dat al jarenlang vloerinnovaties levert

Therdex

Therdex PVC is een toonaangevend merk dat al jarenlang vloerinnovaties levert met een missie om elk interieur te verbeteren. De vloer is de ultieme sfeerbepaler en geeft elke ruimte het juiste karakter. Bovendien biedt een vloer jarenlang comfort. De focus bij Therdex PVC vloeren ligt op gebruiksgemak. Dit dankzij het duurzame en slijtvaste materiaal. De vloer is nauwelijks van echt te onderscheiden. U kunt dus rekenen op een luxueuze en stijlvolle PVC vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Alle PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten en kleuren. Of je nu kiest voor lange planken, een Hongaarse punt of visgraat. Therdex gelooft in de dynamiek van eenheid en eenvoud. Combineer en creëer eindeloos met de PVC vloeren van Therdex.

Wat Therdex PVC echt onderscheidt, is de aandacht voor duurzaamheid en design. Hun PVC-vloeren zijn niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk, maar ze bieden ook een ongeëvenaarde esthetiek. Van houtlook tot steenachtige texturen, Therdex PVC-vloeren geven een gevoel van warmte en elegantie aan elke ruimte.

Een ander aspect dat Therdex onderscheidt, is hun voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling. Ze blijven streven naar verbetering en experimenteren met nieuwe technologieën en materialen om vloeren van de hoogste kwaliteit te creëren. PVC is een hard en broos product en heeft als basis aardolie (43%) en zout (57%). Door weekmakers toe te voegen wordt de PVC soepel gemaakt. Het is sterk en licht van gewicht. Ook kan het makkelijk worden gerecycled, want het product is op veel verschillende manieren te verwerken.

Alle Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Deze combinatie zorgt voor een makkelijk te onderhouden vloer.

Therdex maakt gebruik van verantwoorde en afbreekbare bioweekmakers op basis van sojaolie. Deze weekmakers maken de materie elastisch en flexibel. Ze zijn onschadelijk voor mens en omgeving én biologisch afbreekbaar. Dit is fijn voor mens én milieu.