Artifort

Waar kunst en kracht samenkomen in tijdloos design

Artifort

Artifort, een samentrekking van "Artis" (kunst) en "Fortis" (kracht), vertegenwoordigt meer dan alleen meubels. Het is een symbool van tijdloos design en toonaangevend vakmanschap.

Al sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels die een klasse apart zijn. Iconische klassiekers van vooraanstaande ontwerpers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI hebben het fundament gelegd voor het unieke karakter van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde topontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster, zet de erfenis van Artifort voort, waarbij het DNA van het merk wordt geëerd.

Het gehele assortiment van Artifort kenmerkt zich door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met een onmiskenbare vormgeving. Door het ambachtelijk vakmanschap te combineren met geavanceerde productietechnieken, creëert Artifort duurzame kwaliteitsmeubels die zijn ontworpen voor zowel de huidige als toekomstige generaties.

In de uitgebreide Artifort-collectie vindt iedereen die waarde hecht aan de perfecte balans tussen vorm en functie een ontwerp dat hun hart verovert. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze fauteuil, een eigentijdse bank of een uniek zitelement, Artifort heeft het allemaal.

Artifort meubels overstijgen simpelweg functionaliteit; ze vertellen een verhaal, roepen emoties op en brengen kunst en kracht samen in een meesterwerk dat je dagelijks leven verrijkt.