Prandina

Meesterwerken in verlichting sinds 1982

Prandina

In 1982 zag Prandina het levenslicht, opgericht door Sergio Prandina, een ondernemer met een intrinsieke artistieke creativiteit die hij al meer dan dertig jaar deelt in verlichtingsontwerpen, vaak gebaseerd op de meesterlijke toepassing van geblazen glas. De ontwerpen van Prandina hebben het merk vanaf het allereerste begin onderscheiden.

Een verhaal van innovatie en vakmanschap

Prandina vertegenwoordigt eenvoudigweg prachtige producten en innovaties in glasblaastechnieken, volledig 'Made in Italy'. Ze bedenken, ontwerpen en produceren lokaal, waarbij ze profiteren van de kennis van Venetiaanse ambachtslieden en de bruisende creatieve energie van Milaan, hét epicentrum van internationaal design.

Prandina is een van de weinige bedrijven die altijd heeft geloofd in de kracht van glas en voortdurend heeft geïnvesteerd in deze kunstvorm. Dit geloof in de schoonheid van glas heeft hen gedurende meer dan dertig aaneengesloten jaren geïnspireerd en gevormd.

Een passie voor perfectie

Elk product dat de fabriek verlaat, draagt de passie die Sergio Prandina vanaf 1982 in elk detail van zijn bedrijf heeft gestoken. Het is het resultaat van creativiteit en de dagelijkse vastberadenheid van al de medewerkers om hun werkprocessen te verbeteren en altijd te streven naar perfectie.

Elke Prandina creatie is een meesterwerk op zich, doordrenkt met vakmanschap, innovatie en een diepgaand begrip van licht.