Cobra Art Company

Kunstzinnige meesterwerken

Cobra Art Company

Cobra Art Company, opgericht in 1983 als een familiebedrijf is één van de meest toonaangevende Internationale kunstgroothandel en distributeur in fotografie op plexiglas, schilderijen, kunstwerken en objecten. De focus van Cobra Art Company ligt op het aanbieden van unieke kunstwerken die een blijvende indruk maken. Door voortdurende vernieuwing en creativiteit, blijft het merk een trendsetter in de kunstwereld.

Masterpiece Collection

Kunst van Cobra Art Company onderscheidt zich door unieke werken of werken in gelimiteerde oplage. De high end luxury collectie wordt ontwikkeld in samenwerking met bekende internationale kunstenaars en fotografen. Het combineren van bijzondere materialen als liquid gloss met metaalverf en hars levert originele en uitzonderlijke resultaten op. Zo brengen ze steeds vernieuwende en spannende werken op de markt.

Photo Art op Plexiglass

Cobra Art Company is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van kunstfoto’s op plexiglas. Dankzij de jarenlange ervaring en creatief inzicht weten ze de beste fotografen te benaderen. De ideeën komen tot leven in een fotoshoot en worden daarna verder uitgewerkt door de kunstenaars. Hierdoor brengen zij een buitengewone collectie fotografie op de markt die zich kenmerkt door een grote diversiteit aan stijlen zoals Pop-Art, Artistic Nude, Urban Art en Surrealistic.

Met een diepe passie voor kunst en een toewijding aan klanttevredenheid blijft Cobra Art Company een voorloper op het gebied van kunst en design. Hun constante streven naar topkwaliteit en vernieuwing maakt hen een must voor iedereen die op zoek is naar kunst van de hoogste kwaliteit!