Moooi carpets

Geef je ruimte een uniek tintje

Moooi carpets

Toen Marcel Wanders (oprichter van Moooi in 2001) meer dan 10 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met de techniek van digitaal printen op tapijtmaterialen, besefte hij dat dit zo baanbrekend was dat het zijn eigen ruimte verdiende om te groeien, zonder op te gaan in iets anders. Moooi Carpets werd in 2015 gelanceerd door Moooi.

Moooi Carpets biedt 3 productgroepen: Signature-vloerkleden, tegels en tapijt op rol, een aanpasbare tapijtcollectie via een online tapijtconfigurator, en de mogelijkheid om je eigen ontwerp tapijten te maken. Alle kleden combineren een eindeloze mix van kleuren dankzij het gebruik van een baanbrekende high-definition ChromoJet-printer en zijn nauwkeurige kleurschakeringen, die een speelse illusie van diepte genereren.

Creƫer je eigen ontwerptapijt, pas een configuratortapijt aan met 648 verschillende kleuren of koop je favoriete Signature-vloerkleed, tegel of tapijt op rol. Moooi Carpets heeft het allemaal. Het is de heruitvinding van vloerbedekking! Meijs Wonen helpt graag bij de samenstelling van jouw droom-karpet.

Ontdek de vernieuwende wereld van Moooi Carpets en geef je ruimte een uniek tintje