Umo Art & Design

Good art is not what is looks like, but what it does to us.

Umo Art & Design

Kunst raakt. Het kan je intens beroeren, vaak al in een split second. Ontmoet jezelf in een kunstwerk dat deelneemt in jouw interieur. Of het nu fotografie kunst, abstracte kunst of een kunstobject is.

De galerie van Umo Art & Design bevat indrukwekkende collecties met opmerkelijke kleurexplosies, tijdloze materialen of ingenieuze modulaire systemen. De kunstwerken kunnen op maat worden gerealiseerd en zijn hierdoor toe te passen in iedere ruimte.

Abstracte kunst - Neem afstand van de werkelijkheid
Prikkel je verbeeldingsvermogen met een abstract schilderij. Laat je meenemen door vormen, lijnen, kleuren en structuren naar een spel buiten de realiteit. Passend voor elke woonstijl is abstracte muurdecoratie het laatste puzzelstukje in de ruimte. Een tijdloos element om een totale eenheid te creëren.

Fotografie kunst - Sprekende beelden met een verhaal.
Kunst fotografie is veel meer dan alleen decoratie. Het is de lens als oog van de kunstenaar. Een visie dat tot leven komt op doek en je in vervoering brengt. Een verhaal dat in één oogopslag een ruimte laat bewegen. Kunst fotografie van Umo Art & Design blijft je aandacht trekken. De sprekende collecties van nationale en internationale fotografen nemen je me in een verhaal.

Kunstobjecten – Maak indruk met tastbare vervoering
Reflecteer je identiteit in krachtig sculpturen of kleurrijke kunstobjecten. Verschillende materialen hebben ieder een eigen effect op de omgeving. Kunstobjecten nemen steeds meer ruimte in binnen architectuur. Terecht, vinden wij. Want een indrukwekkend beeld versterkt zonder moeite de totale impressie van een interieur. Een extra dimensie die verrast zonder te overheersen.