Miniforms

award winning products

Miniforms

Een echt familiebedrijf

Miniforms begon met een trio aan gepassioneerde eigenaren in de jaren 90, maar al snel werd Luigi de enige eigenaar van het bedrijf. In de daaropvolgende dertig jaar gebeurde er van alles: van de eerste stappen in New York tot de eerste mislukte producten en de eerste grote successen. Tegen het begin van de nieuwe eeuw produceerde Miniforms meubelaccessoires voor Italiƫ en ver daarbuiten.

In 2009 droeg Luigi het stokje over aan zijn zonen Alessandro, Matteo en Mario. Dit markeerde een nieuwe fase voor het bedrijf. Jonge ontwerpers werden aangetrokken, investeringen werden verplaatst en de vormen van de producten werden ronder en levendiger - maar vooral kleurrijk! Kleur werd een belangrijk onderdeel van de Miniforms-identiteit. De overdracht van het bedrijf bracht vernieuwing met zich mee, maar het behield wel de kernwaarden.

Miniforms houdt vast aan tradities, niet omdat ze trendy zijn, maar omdat ze geworteld zijn in de regio en de cultuur. Het resultaat is een merk dat gedreven wordt door passie, vakmanschap en een toewijding aan design en schoonheid.

Wat Miniforms definieert

Miniforms staat voor expressiviteit, elegantie, verwondering, houtbewerking en Italiaans vakmanschap. Met een eclectische, maar zorgvuldige benadering van design, streven ze ernaar om unieke objecten te creƫren die een weerspiegeling zijn van hun erfgoed en waarden. Elk stuk wordt met veel toewijding en passie gemaakt, met de perfecte balans tussen moderniteit en traditie.

De producten van Miniforms vertellen een verhaal en nodigen uit tot genieten, keer op keer!