Sunway

Innovatie in raamdecoratie

Sunway

De geschiedenis van SUNWAY® gaat terug tot de oprichting van de Jaloezieënfabriek Spijkenisse in 1961. Sinds 1981 maakt SUNWAY® deel uit van het wereldwijde Hunter Douglas-concern.

Als pionier in raamdecoratie heeft SUNWAY® altijd vooropgelopen. In 1965 introduceerde het als eerste rolgordijnen op de markt, gevolgd door vouwgordijnen in 1987 en hout- en woodweave producten in 1988. Deze traditie van innovatie gaat nog steeds door. SUNWAY® blijft unieke en geavanceerde producten ontwikkelen, zoals de kindveilige SmartCord® bediening - ideaal voor gezinnen met kleine kinderen!

De Exclusieve Collecties van SUNWAY®

SUNWAY®-collecties worden met zorg samengesteld, met aandacht voor kwaliteit, kleur, materiaal en design. De producten bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor ze helpen bij het regelen van zon- en warmtewering en het bieden van privacy in huis.

Of het nu om een hippe loft of een stijlvol kantoor gaat, SUNWAY® heeft voor elke ruimte en raam een unieke oplossing in petto. Elk item wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Laat je verrassen door de veelzijdige raambekledingscollectie van SUNWAY® en geef je leefruimte een vleugje verfijning met hoogwaardige decoratieve elementen die zowel functioneel als stijlvol zijn!