AYTM

Het Verhaal van Stijl en Elegantie

AYTM

Eens, in de stad van de glimlach, Aarhus, ontstond in 2015 het prachtige verhaal van AYTM. Dit verhaal draagt de diepe wortels van Deens en Scandinavisch design met trots.

Het brein achter dit merk zijn het koppel Kathrine en Per Gran Hartvigsen, die sinds 2004 met succes hun bedrijf Gran Living ApS hebben geleid. AYTM is een waardevol onderdeel van Gran Living, een merk met een unieke signatuur.

De naam AYTM is een slim woordspel gebaseerd op het Engelse woord "item," en wordt uitgesproken zoals het klinkt. Het logo, een visuele en cirkelvormige samensmelting van de letters A-Y-T-M, weerspiegelt de essentie van dit merk: tijdloze elegantie en functionaliteit.

Bij AYTM draait alles om het creëren van prachtige, functionele producten die je dagelijkse leven verrijken. Ons assortiment omvat een schat aan designelementen, van meubels tot woonaccessoires en verlichting.

Ontdek Deens design met een Scandinavische ziel

“Bij AYTM nemen we onze inspiratie uit de rijke erfenis van Deens en Scandinavisch design, en brengen we deze traditie tot leven met een moderne twist. Onze producten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze zijn ook ontworpen om jouw leven eenvoudiger en stijlvoller te maken.

We geloven in het creëren van hoogwaardige, duurzame producten die de tand des tijds doorstaan. Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar en we streven ernaar om jouw huis te verrijken met prachtige ontwerpen die een leven lang meegaan.”

AYTM: Waar stijl begint, en glimlachen gedijen.