Kirkby Design

Een toonaangevende speler in cutting-edge stoffen

Kirkby Design

Kirkby Design schuwt niet om de grenzen van conventioneel design op te zoeken. Met een experimentele aanpak heeft Kirkby Design zich gevestigd als een toonaangevende speler in cutting-edge stoffen, wandbekledingen en accessoires, inclusief specifieke oplossingen voor contracttoepassingen. Ruim een decennium nadat Kirkby Design tot leven kwam, is hun missie onveranderd gebleven. Voor alles willen ze collecties creëren die klanten enthousiasmeren, zodat zij interieurs kunnen realiseren die stijl, verfijning en bovenal plezier bieden. Jaren van ontwerpen hebben Kirkby Design het vertrouwen gegeven om trouw te blijven aan zichzelf en een onderscheidende esthetiek te ontwikkelen die altijd voorop loopt.

'INTERIORS THAT OFFER STYLE'

Altijd op zoek naar innovatie, floreren ze wanneer ze experimenteren en inspiratie putten uit onconventionele invloeden. De wenselijkheid van hun collecties komt voort uit hun uniciteit, waarbij wordt gespeeld met doordachte texturen zoals wol, chenille bouclé en doorgestikt fluweel, terwijl ze een mix van gedurfde en ingetogen ontwerpen aanbieden. Voornamelijk bekend om hun assortiment stofferingen bieden ze ook eigentijdse gordijnstoffen, evenals een onvergetelijke mix van wandbekledingen. Elke collectie heeft een onderscheidend kleurenpalet dat zich ontwikkelt en verandert met elke lancering, waardoor ze voorop blijven lopen in een steeds veranderende markt.

Bekend om hun bibliotheek van veelzijdige en bruikbare effen stoffen, streven ze ernaar om zelfs met hun effen stoffen een diverse zintuiglijke ervaring te bieden, waaronder interessante texturen en praktische afwerkingen om het werken met hun producten nog aantrekkelijker te maken.

Terwijl ze uitkijken naar toekomstige collecties, blijven ze zich bewust van de milieueffecten van de industrie op de planeet en hoe ze kunnen helpen deze effecten te verminderen. Technologische ontwikkelingen in de productie van stoffen verbeteren en innoveren voortdurend, en het gebruik van gerecyclede garens in interieurtextiel wordt steeds toegankelijker. Terwijl ze nauw samenwerken met verschillende leveranciers, blijven ze nieuwe garenontwikkelingen verkennen om te zien waar gerecyclede garens in toekomstige producten kunnen worden geïntegreerd. Ze willen klassieke Kirkby Design-producten kunnen aanbieden met behulp van meer duurzame materialen.