Glamora

Muurbekleding voor dromen en inspirerende ruimtes

Glamora

In 2010 ontstaat Glamora, een merk dat de droom van het leven weet over te brengen via collecties van op maat gemaakte wandbekleding, geïnspireerd door kunst, design en de natuur. Deze bekleding wordt vervaardigd met prachtige, natuurlijke en duurzame materialen. Glamora heeft als missie om wandbekleding te creëren die emoties opwekt en bijdraagt aan het scheppen van inspirerende ruimtes waar mensen graag tijd doorbrengen. Het merk combineert hedendaagse stijl met klassieke, verfijnde principes om een eigentijdse, samenhangende identiteit te vestigen die de architectuur prachtig aanvult. Met hun unieke en direct herkenbare stijl omarmen de ontwerpen en interpreteren ze verschillende werelden met visueel krachtige decoratieve motieven, waaronder bladeren, hout, gestructureerde stoffen, geoxideerde metalen en geometrische motieven.

Op maat gemaakte wand bekleding

Om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten wordt elke wandbekleding in de collectie op maat gemaakt en is dus uniek. Grafische ontwerpers luisteren naar jouw ideeën en werken met jou samen, zodat we samen elk ontwerpproject kunnen ontwikkelen dat je in gedachten hebt. Stap voor stap begint de droom vorm te krijgen, zich ontwikkelend van een schets tot een ontwerp en uiteindelijk een levensgroot model. En jouw op maat gemaakte Glamora wandbekleding komt tot leven. Van stedelijke appartementen en landhuizen tot winkelruimtes, chique boetieks, restaurants, hotels, spa's en sportscholen, Glamora's functionele en decoratieve oplossingen zijn perfect voor zowel particuliere als commerciële omgevingen.

De collecties van Glamora

Glamora haalt inspiratie uit een breed scala van bronnen om regelmatig nieuwe ontwerpen toe te voegen aan haar collecties in een scala van kleuren, reagerend op een puur, prachtig en tijdloos ideaal van schoonheid:

De Creative Collection is een voortdurende collectie van Glamora die elk jaar wordt verheven met de toevoeging van een nieuw hoofdstuk om buitengewone visuele werelden te verkennen. Deze verkenning beweegt vloeiend tussen kunst, design, architectuur, mode en fotografie, waardoor een emotioneel rijk verhaal ontstaat.

De Special Editions zijn thematische collecties geïnspireerd door een specifiek idee dat is ontworpen om eenheid en samenhang te creëren en worden gebruikt om verschillende vormen van elke wandbekleding te ontwikkelen. Bedoeld om een tijdloze sfeer op te roepen, worden ze gecreëerd met behulp van een materiaal dat speciaal is gekozen door het bedrijf om de visuele, tastbare en chromatische kenmerken van elk ontwerp te presenteren.

Ontdek Glamora en breng de droom van stijl en inspiratie in jouw ruimte tot leven.