Prades

Puur, Modern en stijlvol

Prades

Prades biedt een uitgebreid totaalinterieurconcept, doordrenkt met passie en afgestemd op de wensen van de klant. Met de veelzijdige collectie van Prades is het mogelijk om een ​​puur, gezellig, modern en stijlvol interieur te creëren, waarbij de keuze in materialen en uitvoeringen centraal staat. De liefde voor bijzondere materialen en producten vormt de kern van het merk en komt tot uiting in de zorgvuldig geselecteerde collecties.

De producten van Prades worden voornamelijk vervaardigd in ambachtelijke ateliers, gevestigd in landen als Italië, Spanje en Nederland, waar vakmensen met liefde en toewijding werken aan elk stuk. Het resultaat is een unieke verzameling items die met zorg zijn vervaardigd en een eigenzinnig karakter hebben.

Met Prades is het zelfs mogelijk om een eigen behang, vloerkleed of meubel te laten ontwerpen en maken, waardoor klanten de vrijheid hebben om hun persoonlijke stempel op hun interieur te drukken. Betrokkenheid, efficiëntie en duurzaamheid staan daarbij centraal als kernwaarden, waardoor klanten niet alleen kunnen genieten van een prachtig interieur, maar ook van een bewuste en verantwoorde keuze voor hun leefomgeving.