Mobitec

Eigentijdse eetkamerstoelen

Mobitec

Sinds 1990 deelt Mobitec zijn passie voor design met klanten over heel Europa. Wat begon als een idee onder gelijkgestemde zielen, groeide al snel uit tot een gevestigd merk dat bekend staat om zijn hoogkwalitatieve stoelen en tafels. Gevestigd in Eupen, op het kruispunt van drie landsgrenzen, blijft Mobitec trots op zijn Belgische roots terwijl het de wereld van interieurdesign verovert.

Mobitec Mood eetkamerstoelen

De Mobitec Mood eetkamerstoelen combineren een eigentijds kuipdesign met ultiem zitcomfort en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan diverse smaken en interieurstijlen te voldoen.

Net als alle stoelen in de collectie van Mobitec, zijn de Mood eetkamerstoelen volledig personaliseerbaar. Van de strakke of nonchalante bekleding tot een draaibaar of vast onderstel - elke keuze die gemaakt wordt bepaalt het uiterlijk van de stoel en of deze past bij het interieur en de persoonlijkheid van de gebruiker.


Met hun duurzame constructie en tijdloze ontwerp zijn de Mobitec Mood eetkamerstoelen een waardevolle toevoeging aan elke eetkamer, waarbij ze zorgen voor zowel heerlijk zitcomfort als een stijlvolle uitstraling.