Over Meijs

Familiebedrijf Meijs Wonen startte in 1990, eigenaar Bart van der Meijs vormt de tweede generatie. Meijs is dynamisch; we ontwikkelen ons graag en volgen designtrends op de voet. Tegelijk zijn onze kernwaarden onveranderd gebleven: een schat aan ervaring en vakkennis, producten van hoge kwaliteit, creativiteit, betrouwbaarheid en aandacht. Plus een vleugje Bourgondische levenskunst waarvan we klanten graag laten meegenieten, liefst in onze keuken die het hart van de showroom vormt. Doe gerust alsof je thuis bent en vind je stijl bij Meijs Wonen.

Over Meijs

Ontmoet ons team

Onze showroom

Onze winkel is eigenlijk één grote showroom waarin design, interieuradvies en ontwerp samenkomen. Meijs Wonen is jouw inspiratiebron, een plek die steeds opnieuw wordt ingericht om je alle mogelijkheden te tonen. We bieden een breed scala aan uiteenlopende designstijlen dankzij ons ruime aanbod van de allermooiste collecties meubels, verlichting, vloerkleden, raambekleding, accessoires en kunst.

Interieur advies

Onze interieurontwerpers luisteren goed naar je woonwensen en zetten hun vak- en productkennis in om je ideeën in kaart te brengen. Alleen een gedeelte van de woning of een totale aanpak, een luxe villa of een klein appartement? Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies.

Lees meer

Ontwerp studio

Meijs Wonen onderscheidt zich door de eigen Ontwerpstudio: het domein van onze creatief tekenaars. Zij hebben de skills om een woning optimaal uit de verf te laten komen. Vanaf het vroegste stadium; de eerste bouw- of verbouwplannen tot en met het moment dat alles tot in finesse op elkaar is afgestemd.

Lees meer

Zullen we afspreken?

Je huis is een verlengstuk van je identiteit. Geef het daarom de aandacht en kwaliteit die het verdient. De mooiste versie van je eigen stijl vind je bij Meijs Wonen. Plan direct jouw afspraak in. We ontmoeten je graag in onze showroom!

Onze merken

Bekijk meer