Indivipro

Carpets & Rugs

Indivipro

Indivipro Carpets & Rugs, dé toonaangevende naam op het gebied van karpetten en tapijt, heeft een unieke samenwerking met vooraanstaande Nederlandse interieurontwerpers, waaronder Marcel Wolterinck, Piet Boon, Bertram Beerbaum, Grand & Johnson, en François Hannes. Deze samenwerking heeft geleid tot de creatie van de Designer Collectie, een assortiment van exclusieve karpetten met elk een eigen patroon en structuur.

Een opvallende ster in de Designer Collectie is de 'Stitch', ontworpen door Bertram Beerbaum. Dit karpet, zeer geliefd vanwege haar stoere en speelse karakter, voegt een unieke touch toe aan elk interieur. Een ander juweeltje is de 'Pudore', ontworpen door Marcel Wolterinck, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen en een prachtige aanvulling op iedere ruimte.

Bij Indivipro worden bijna alle karpetten op maat gemaakt, waarbij moderne technologieën naadloos samengaan met ambachtelijke methodes. Dit zorgt ervoor dat Indivipro Carpets & Rugs elk interieur kan voorzien van een uniek karpet of tapijt.