Eigenwijs en met lef


Aan deze dokterswoning uit de jaren 30 was sinds de jaren 70 niets meer gedaan. De woonkamer stond behoorlijk vol en de indeling had nog een wachtkamer en behandelkamer. Dat schrok dit gezin met twee kinderen niet af om de woning te kopen. In november 2017 begonnen ze aan een flinke verbouwing. Ze gingen voortvarend te werk want in mei 2018 zijn ze in de woning getrokken en was het zo goed als klaar. 

Met een uitgesproken eigen stijl en duidelijke visie kwamen ze bij Meijs Wonen.  Omdat het hele huis opnieuw ingedeeld werd was een goede interieurtekening van groot belang. Interieurarchitect Chrissy werd daarom intensief bij het project betrokken. Zij tekende banken, tafels, stoelen en verlichting in de ruimte, zodat een duidelijk beeld van de indeling ontstond.

Voor de woonkamer werd gekozen voor de Domino-bank van Montis. Deze is door zijn flexibiliteit op verschillende manieren samen te stellen en ook het kleurgebruik is flexibel. Hierdoor krijg je twee verschillende zithoeken in één ruimte. Het interieur is een verrassende mix geworden van oud en modern. De woonkamer is kleurrijk en voor de keuken is, mede door de grote buffetkast met kleurige brocante, voor rustiger kleurgebruik gekozen. De vorm van de keukentafel is geadviseerd door Chrissy. Hierdoor kan een ruimtelijke routing behouden worden en toch veel mensen aan tafel. Door de originaliteit en smaakvolle keuzes is dit huis, ook voor interieurarchitect Chrissy, echt een droomhuis geworden.

“Eigenwijs en met lef”

Chrissy

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.