Een woning vol sfeer

Interieurontwerper Leonie werd benaderd door de klant voor dit prachtige project. ‘‘Hun unieke villa gelegen in een bosrijke omgeving vroeg om een sfeervolle touch en die kans ging ik maar al te graag aan.’’ In samenwerking met ZOUT Ontwerphuis heeft Leonie gezorgd voor de juiste keuzes met passende meubels, kleuren en stoffen.

Leonie
Interieur ontwerper
Leonie
Een woning vol sfeer
Een woning vol sfeer

Met het inspirerende ontwerp van ZOUT Ontwerphuis als basis, kreeg interieurontwerper Leonie de ruimte om haar creativiteit los te laten op het meubilair en de stoffering. Leonie zei hierover: "Toen het definitieve ontwerp van ZOUT Ontwerphuis klaarlag, zag ik het gelijk voor me en ben ik aan de slag gegaan met materialen, structuren en kleuren.’’

Leonie: ‘’We kwamen er al snel achter dat de sfeer warm, uitnodigend, strak en modern moest zijn, met een klein vleugje kleur.’’ We kozen voor organisch gevormde meubels als tegenhanger voor alle strakke lijnen in het huis, zoals de klant ook wenste. Dit is vertaald door gebruik te maken van verschillende structuren, zoals de stoere grovere stof van de bank van Linteloo, tegenover het zachte vloerkleed van Aventura. En de vloeiende inbetween gordijnen met een fijne structuur combineren prachtig met de houten vloer én behoudt het zicht naar de groene tuin.

De sfeer die we gekozen hebben is overal toegepast in dit prachtige huis. Leonie: ‘’Je blijft je ogen uitkijken, in iedere hoek is wel iets anders te zien. Van de grote tafel in de eetkamer, tot de kastenwand in de woonkamer en de lampen in de hal; prachtig.’’ Het was een feestje om dit project te realiseren, dankzij de fijne samenwerking met ZOUT Ontwerphuis.

Zout-Tilburg21