Liever beter

Wat als je je niet helemaal kunt vinden in de eisen die je leverancier aan je stelt? Uiteraard staan Iris en Henri Tibosch van B&O ‘s-Hertogenbosch en Tilburg voor 100% achter de apparatuur die ze verkopen. Er zijn echter standaard regels voor de interieurs van B&O ondernemers voor kleuren, materiaalgebruik en meubilair. Voor de uitstraling van hun showroom leggen ze, als rasondernemers, de lat liever hoger dan bij het hoofdkantoor van ze verwacht wordt.

Kevin
Interieur ontwerper
Kevin
Liever beter
Liever beter

Het echtpaar vertrok daarom naar het hoofdkantoor van Bang & Olufsen in Denemarken voor een gesprek met de C.E.O. en kwamen tot een goede overeenkomst. Iris en Henri denken graag out of the box en weten precies wat ze willen. Ze wilden voor zowel de architectuur als het interieur graag hun eigen (hoge) kwaliteitseisen hanteren.

Iris en Henri gaan altijd thuis bij hun klanten op bezoek. Daardoor hebben ze een goed gevoel voor ruimte, design en sfeer ontwikkeld. Zo wisten ze ook voor hun prachtige showroom in ‘s-Hertogenbosch precies dat ze ‘all the way’ wilden gaan. De wanden en vloeren hebben wel de typische B&O kleuren en elementen maar zijn in Nederland gemaakt zodat er bij eventuele problemen snel voor een oplossing gezorgd kan worden.

Door de jarenlange goede contacten die ze hadden opgebouwd kozen ze zonder twijfel voor Meijs Wonen als leverancier voor het interieur. In een paar gesprekken met interieurontwerper Kevin stond het hele plan. Gekozen werd voor veel ronde vormen, zoals voor de tafel en de karpetten. Het interieur werd in de plattegrond ingetekend en nu past het naadloos bij de visie van Iris en Henri.

“De locatie en keuze voor het bijzondere ontwerp van het pand zijn een gouden greep gebleken. De architectuur trekt de aandacht en het interieur staat als een huis. We zijn nu meer dan tevreden over het gehele bedrijf. We gaan ver in ons streven naar kwaliteit, maar dat mag je ook van ons verwachten”, aldus Iris.

“De lat wordt hoog gelegd en daar werken wij graag aan mee”