Work in progress

Voor het interieur van deze schitterende villa in Oisterwijk mocht Meijs Wonen de gehele inrichting verzorgen. De bewoners wisten echter precies wat ze wilden. Ze struinden verschillende interieurbeurzen af in Europa om inspiratie op te doen en omdat ze met zijn zessen zijn pakten ze het groots aan.

Marjon
Interieur ontwerper
Marjon
Work in progress
Work in progress

Deze villa – die er nog maar net staat – oogt nu al sfeervol dankzij de Mortex vloer met een wisselend patroon en de natuurlijke materialen. Het helpt natuurlijk ook dat er overal mooie meubels, verlichting en accessoires zijn toegepast. “We wilden een stoer huis dat in zijn omgeving past met een semiprofessionele keuken en een eigentijds interieur”, aldus de heer des huizes.

MeijsWonen_2018_SVH_006

Aan de voorkant oogt deze woning ingetogen en geborgen, maar vanuit de achtertuin geeft het interieur zich vrijwel volledig bloot. Genoeg licht én privacy dus. Twee dingen die niet vaak samengaan. Hoewel de voorgevel minimalistisch is, word je bij binnenkomst meteen verrast door het uitzicht en de gebruikte materialen, zoals het opvallende marmeren keukeneiland en de uiteenlopende kunst. Een andere blikvanger is de boom, die is opgenomen in de architectuur en verwijst naar de omringende natuur. Binnen en buiten vloeien hier naadloos in elkaar over. Kijk maar naar het hout dat ook binnen terugkomt en de accentkleur groen. Deze warme tint was een hit op de interieurbeurzen en lijkt zich hier meteen thuis te voelen.