Niet te
traditioneel, alsjeblieft

Het gezin dat deze ruime woning kocht, houdt van kleur. En het interieur mocht best origineel worden; in ieder geval niet te traditioneel. Interieurontwerper Leonie is ervaren in het vertalen van woonwensen en maakte een verrassende combinatie van kopertinten met bijvoorbeeld… mosgroen!

Leonie
Interieur ontwerper
Leonie
Niet te || traditioneel, alsjeblieft
Niet te || traditioneel, alsjeblieft

Rustige basis

Leonie: ‘Ze besloten de tussenmuur weg te halen, zodat er een veel ruimere woonkamer ontstond. De vloer en keuken bleven, evenals de mooie wandkasten. Vervolgens ging ik samen met de bewoners op zoek naar kleurcombinaties.’ Leonie hield de basis rustig en voegde kleur toe door middel van accessoires en accenten op de wanden.

Interieurtip van Leonie:

Houd de basis rustig en laat kleuren terugkomen in bijvoorbeeld accessoires en behang. Zo vallen ze meer op zonder al te dwingend aanwezig te zijn en kun je ook gemakkelijker switchen mocht je weer eens wat anders willen.

Warme tinten

‘Een grote elementenbank die je zelf naar smaak kunt vormen, paste perfect bij het gezin. Gezellig en praktisch: op deze manier kunnen de kinderen lekker een spelletje doen, terwijl hun ouders ongestoord tv-kijken of koffiedrinken. De wollige mosgroene karpetten zijn van Perletta en Kvadrat. Onze klanten hadden zelf al de koperen lampen en de stoelen in de eethoek. Die warme tint matcht met de sierkussens en liet ik terugkomen in de verschillende soorten behang uit onze collectie van Arte, aan de wanden en voor de haard.’