Mooi roze

De bewoners van een villa in Berkel Enschot wilden hun ruime keuken en woonkamer een nieuwe look geven. Ze werden door Hans Kwinten Interieurprojecten naar Meijs Wonen doorverwezen, waar interieurontwerper Denise het project op zich nam.

Denise
Interieur ontwerper
Denise
Mooi roze
Mooi roze

Subtiele stijl

Denise: ‘Ik vond het een gave uitdaging om van de enorm ruime woning een warme en gezellige leefruimte te maken, daarin gestuurd door de smaak en wensen van de klant. Dat die een voorliefde heeft voor roze was al te zien aan de met roze behang beklede wanden en de binnendeuren in dezelfde kleur.’ Denise besloot om de tint op een subtiele manier terug te laten komen in de rest van het interieur.

Marmer met een ader

In de keuken koos ze voor krukken van KFF met een bronzen tint die perfect past bij het marmeren werkblad met een mooie ader. Boven het eiland hangen drie lampjes van Jacco Maris, model Benben. Ze hebben een speelse vorm die contrasteren met de strakke lijnen van de keukenkasten.

Maatwerk tafeltje in de bank

In de woonkamer kwam een grote U-bank van Rolf Benz, model Nuvola, bekleed met een zachte stof in een lichte kleur die mooi afsteekt tegen het roze behang. Hier kan het gezin met vijf personen gezellig tv kijken. Denise: ‘Aan de achterkant van de bank is een apart zitje gecreëerd waarop je van het uitzicht op de tuin kunt genieten. Ik liet een maatwerk tafeltje tussen de banken maken die qua vorm past bij de bank en de kleuren zijn afgestemd op de stalen deuren en de eiken salontafel. Dat is de Isola, een organisch model van Linteloo. Het ronde champagnekleurige karpet is van Carpetlinq.’

Interieurtip van Denise: 

Volg je hart wanneer je fan bent van een bijzondere tint. Wanneer je er voor zorgt dat de rest van de kleuren een rustige tegenhanger vormen, komt de tint er mooier uit en krijg je een origineel en stijlvol resultaat.