Weloverwogen keuze


Voor de nieuwe invulling van hun interieur nam dit echtpaar uit Dongen ruim de tijd. Zo’n vier jaar struinden ze diverse woonwinkels af. Over de samenwerking met Meijs Wonen kunnen ze echter heel kort zijn: ze waren gewoon de beste!

In het begin van hun zoektocht waren ze bij Meijs Wonen geweest. Er was toen een vrij uitgebreid plan gemaakt. Maar ze wilden zich toch nog breder oriënteren. Uiteindelijk kwamen ze steeds tot dezelfde conclusie: het plan van Meijs Wonen voldeed het beste aan hun woonwensen.

Het idee van de styliste om de bank langer te maken dan de muur waar hij voor staat, dus iets te laten uitsteken, geeft de woonkamer een ruimtelijke aanblik. Op dat idee zouden ze zelf niet gekomen zijn. Voor de bank werd gekozen voor een grijze stof met een subtiele groene zweem.

Het interieur is een fraaie combinatie geworden van landelijk, rustiek en modern strak.

“Een goede mix van landelijk en modern”

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.