Maatwerk voor meubels en afwerking


Een ruime plek met een vennetje aan de rand van het bos. Een zoektocht kan zomaar nog beter uitvallen dan je had gehoopt. Met de vondst van deze plek in Breda kan het ‘project Droomhuis’ voor een ondernemersechtpaar uit Breda beginnen.

De woning die op het perceel staat is in zo’n slechte staat dat die helemaal afgebroken gaat worden. Met de architect wordt een bijzonder huis ontworpen waarbij materiaalkeuze, ruimte, licht en wooncomfort centraal staan.
Op advies van deze architect loopt het echtpaar bij Meijs Wonen binnen en raakt in gesprek met Denise, een van de stylisten. Het echtpaar heeft duidelijke wensen en heeft daarvoor al een uitgebreide zoektocht ondernomen. Echter was het nog niet gelukt om het maatwerk te vinden waar zij naar op zoek zijn.
Denise kan vooral op dat gebied een grote bijdrage leveren. Op maat gemaakte kasten, tafels en karpetten worden in de ruimte ingetekend. Ook de afwerking en behandeling van het tafelblad is maatwerk. De wens is een glad, zacht oppervlak met toch een robuuste uitstraling. Na wat puzzelen vinden ze de juiste manier om dit resultaat te krijgen.

In het vrijstaande bijgebouw komt een werkruimte met slaapvide. De ruimte dient als kantoor maar heeft veel sfeer en een prachtig ruim zicht op de omgeving. Dit vraagt om een diverser gebruik.

Na ruim drie jaar van bouwen en inrichten mag het resultaat er zijn! Alles op hun wensen afgestemd, van perceel tot woning, tot inrichting.

“Op alle wensen afgestemd, van perceel tot woning, tot inrichting”

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.