Eigen haard is goud waard


In de bruisende Belgische havenstad woont een dame met haar twee zonen. Ze is coach, heeft een eigen praktijk aan huis en omschrijft zichzelf als ‘rommelkont’.

 

Grenzen gesloten

Interieuradviseur Denise Kwinten vertelt: ‘Deze mevrouw had via onze website mijn Pinterestpagina bekeken. Omdat mijn stijl haar aansprak nam ze contact met me op. Vanwege coronamaatregelen waren de grenzen in België tijdelijk gesloten en konden we elkaar niet ontmoeten. Dus bespraken we haar wensen in eerste instantie telefonisch en per mail.’

 

Niet teveel tierelantijnen

‘Ik kreeg de plattegrond van het mooie oude huis met de hoge ramen en plafonds. In iedere ruimte is een open haard. Die wilde ze gelukkig graag in ere houden. Er moest een TV-kamer komen waar haar zoons lekker konden chillen en de bovenste verdieping zou dienst gaan doen voor haar kantoor met veel opbergmogelijkheden (vanwege haar – naar eigen zeggen – rommelige natuur), plus een vergader/workshopruimte. Alles in een rustige stijl, zonder teveel tierelantijnen.’

 

Warm design

Denise filmde haar projecttekening met alle stalen zodat mevrouw een idee kreeg van indeling, kleuren en materialen. ‘Zodra het weer mocht reisde ik af naar Antwerpen om de ruimtes na te meten en definitieve afspraken te maken. Daarna konden we los. Onder andere met warm design van Montis (banken), Moooi en CS Rugs (karpetten) en Prades (fauteuil). Voor de salontafels koos ik voor versteend hout wat een link legt naar de marmeren schouwpartijen. In het kantoor, dat wordt verlicht door Catellani & Smith, vind je de meubels van Arco.’ Denise is tevreden. En de klant? Die heeft de woon- en werkplek van haar dromen!

“Denise is tevreden. En de klant? Die heeft de woon- en werkplek van haar dromen!”

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 2
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 8
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 3
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 9
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 10
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 4
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 4
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 5
Eigen haard is goud waard - Project Meijs Wonen 7

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.