Designstukken en kunst aan de muur


Uit hun vorige woning nam dit sympathieke echtpaar wat bijzondere stukken mee, zoals een designkast van B&B Italia en een glazen tafel. Ze kwamen bij Meijs Wonen terecht met de vraag een samenhangend geheel te creëren in de nieuwe ruimte.

Styliste Marjon ging met hen brainstormen. De heer des huizes is zeer creatief en heeft veel van de kunstwerken in huis zelf gemaakt. De ‘Climbers’ van Gutzz komen wel van Meijs Wonen. Voor de vloer adviseerde Marjon PVC tegels. Geluiddempend, met een verrassend luxe uitstraling en minimaal onderhoud. Er werd voor een designbank van Artifort gekozen met een originele hoek erin, fauteuiltjes van Leolux en gordijnen van De Ploeg. De Pallone fauteuils van Leolux passen met hun uitgesproken ontwerp prima bij de bestaande designkast.

Marjon stemde het kleurgebruik daarvoor perfect op elkaar af. Uiteindelijk werd alles aangepakt. Van vloer tot gordijnen, van bank en fauteuiltjes, tot kunstobjecten aan de muur. Met sterk materiaal- en kleurgebruik is een origineel interieur gecreëerd. Saillant detail: de blauwgrijze kast is van glas!

“Het uitgangspunt was een praktisch interieur met een goed gevoel voor bijzonder design.”

Marjon

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.