Interieuradvies


Wij geloven dat je je pas thuis voelt, als je interieur echt bij je past. Dat nemen we heel persoonlijk. Daarom openen we onze oren voor jouw vraag en ons hart voor het antwoord.

Iedere interieuradviseur heeft zijn eigen stijl en specialisme. En ook op het gebied van licht, stoffering en materialen is er een specialist in huis die je advies op maat geeft.

Aan tafel!

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van je wensen tekenen we alles in, of het nu om een totaal interieuradvies gaat of alleen een hoekbank, we nemen de tijd om te kijken wat het beste bij jou en je interieur past.

Dat doen we met alle liefde op het gebied van meubels, maar we adviseren net zo graag over vloeren, gordijnen en verf. En in ons Woonatelier vind je alle materialen die nog meer sfeer in jouw interieur brengen. Iets wat we bij totale interieurtrajecten ook persoonlijk komen af stylen met de spulletjes die je hier vindt.

Aangenaam, onze interieuradviseurs

Naast uiterst beleefd, zijn onze interieuradviseurs ook uiterst bevlogen. Ontdek van welke stijl zij houden en wat hun favoriete items zijn in onze showroom. Kies voor een adviseur die aansluit bij jouw eigen ideeën of laat je eens compleet verrassen. Voor een interieur make-over komen ze graag eens bij je langs!

Denise

Denise Jong eigentijds

“Voor een bijzonder interieur heb je gewoon een beetje lef nodig.”

Bekijk mijn stijl
Kevin

Kevin Tijdloos modern

“Met jouw smaak als uitgangspunt gaan we je verrassen …”

Bekijk mijn stijl
Leonie

Leonie Eclectisch kleurrijk

“Think outside the box. Ga verder dan de gebaande lijnen van je interieur.”

Bekijk mijn stijl
Marjon

Marjon Luxe met een tikje glamour

“Ik houd van spanning tussen oud en nieuw in een interieur, en tussen diverse materialen die samen een eenheid in kleur vormen.”

Bekijk mijn stijl

Een interieur moet je beleven

Bekijk de interieurs van mensen die hebben gekozen om niet in een huis te wonen, maar om het te beleven. Laat je inspireren door de verschillende interieurs die Meijs Wonen al heeft ingericht.

Alleen een gedeelte van de woning of een totale aanpak, een luxe villa of een klein appartement? Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies. Qua budget, woonwensen en styling. Wij denken graag met je mee, zodat jouw interieur helemaal bij je past.

Je voelt je pas thuis als je interieur bij je past

Onze interieuradviseurs nemen jouw interieur heel persoonlijk, maar je mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.