meubelzaak meubelboulevard tilburg

Interieuradvies


Wij geloven dat u zich pas thuis voelt, als uw interieur echt bij u past. Dat nemen we heel persoonlijk. Daarom openen we onze oren voor uw vraag en ons hart voor het antwoord.

Iedere interieuradviseur heeft zijn eigen stijl en specialisme. En ook op het gebied van licht, stoffering en materialen is er een specialist in huis die u advies op maat geeft.

Aan tafel!

We gaan samen aan tafel om ons advies (gestoeld -leuke woordspeling?- op vak- en productkennis, ervaring en goede oren) te laten versmelten met jouw voorkeuren. Met productkennis bedoelen we niet alleen onze competentie op

het gebied van meubels, maar ook die van vloeren, gordijnen en verf. Kies In ons Woonatelier de mooiste materialen en kleuren die jouw smaak onderstrepen.

Ontmoet onze interieuradviseurs

Als je de interieuradviseurs van Meijs Wonen willen omschrijven, kom je woorden te kort. Ze zijn een tikkeltje ‘eigenmeijs’ maar tegelijk super empathisch, creatief, bevlogen en dol op hun vak. Ze hebben het leukste beroep ter wereld, omdat ze met zulke prachtige spullen mogen werken. We schrijven expres ‘mogen’ – niet ‘moeten’. Ont-moeten dus eigenlijk.

Daarom: ontmoet Denise, Kevin, Leonie en Marjon en ontdek hun stijl:

Denise

Denise Jong eigentijds

“Voor een bijzonder interieur heb je gewoon een beetje lef nodig. ”

Bekijk mijn stijl
Kevin

Kevin Tijdloos modern

“Met jouw smaak als uitgangspunt gaan we je verrassen.”

Bekijk mijn stijl
Leonie

Leonie Eclectisch kleurrijk

“Think out of the box. Ga verder dan de gebaande interieurpaden.”

Bekijk mijn stijl
Marjon

Marjon Luxe met een tikje glamour

“Ik hou van de spanning die oud-gecombineerd-met-nieuw een interieur opleveren. En van de eenheid die je kunt creëren met een verscheidenheid aan materialen.”

Bekijk mijn stijl

Een interieur moet je beleven

Bekijk de interieurs van mensen die hebben gekozen om niet in een huis te wonen, maar om het te beleven. Laat u inspireren door de verschillende interieurs die Meijs Wonen al heeft ingericht.

Alleen een gedeelte van de woning of een totale aanpak, een luxe villa of een klein appartement? Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies. Qua budget, woonwensen en styling. Wij denken graag met u mee, zodat uw interieur helemaal bij u past.

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.